onload="menu('start')"
 
 
De therapeutische werking van Aloe vera is sinds de Egyptische oudheid bekend. Deze plant is oorspronkelijk afkomstig van het Arabisch schiereiland, maar wordt momenteel over gans de wereld geteeld als sierplant en als geneeskrachtige plant. De bestanddelen van het plantensap hebben vooral een helende werking op de huid bij brandwonden en huidproblemen (zoals acne en psoriasis). Iedereen vaart echter wel bij het gebruik van deze natuurlijke, niet-agressieve producten.

Deze natuurlijke, plantaardige producten met helende werking kunt u nu bestellen en verkrijgen bij ons. Voor ons assortiment, zie hieronder:
ALOE VERA LIPPEN BALSEM 4,5 €
Voortreffelijke combinatie van verschillende plantaardige oliën, die bescherming biedt tegen alle weersomstandigheden. Deze balsem, met een natuurlijk aroma hydrateert, voedt en verzacht de lippen en beschermt tegen zon en wind. De actieve ingrediënten zijn aloe vera olie en een zonnecrème die bijdragen tot een veilige en gezonde bescherming van de lippen.

ALOE VERA HANDGEMAAKTE ZEEP 100gr 2,5 €
Zeep gemaakt van kokosolie, aloe vera, glycerine en een allergeenvrij parfum. Deze verzacht en herstelt de droge en geïrriteerde huid.
Ideaal tegen acne, om te huid te reinigen voor het scheren en voor de gevoelige huid.

ALOE VERA BAD GEL 250ml 8,95 €
De vernieuwde formule van deze gel versterkt de huid en geeft een fris gevoel. De combinatie van sandelhout (Santalum album), ylang-ylang (Cananga odorata), roos van Damascus (Rosa x damascena), vetiver (Chrysopogon zizanioides, een geurend gras), oranjebloesem en lavendel zorgen er voor dat je de dag vol energie begint.

ALOE VERA VOEDENDE HAARSHAMPOO 250ml 8,95 €
Deze shampo is gemaakt met milde emulgatoren, aloe vera en Pracaxi olie. De aloe vera zorgt voor elasticiteit en glans en de Pracaxi olie, afkomstig van het Amazonegebied is een uitstekende conditioner voor je haar.

ALOE VERA HANDCREME 100ml 8,5 €
Onze handen zijn altijd in de weer en worden daarbij blootgesteld aan koude, hitte, verontreinigingen en detergenten. Dit product, verrijkt met een aangename rozengeur, beschermt en hydrateert de handen. De handcrème bevat een niet vette, natuurlijke substantie, die snel wordt opgenomen door de opperhuid. Verzachtend, hydraterend en cel-herstellend.

ALOE VERA BODY LOTION 250ml 10,95 €
Hydraterende bodylotion die de gunstige werking van aloe vera, honing, Opuntia, peer en passievrucht combineert. Deze lotion onderscheidt zich door de hydraterende en verzachtende eigenschappen en geeft bescherming aan de huid.

ALOE VERA BODY OIL 250ml 10,95 €
Deze zachte olie dringt diep in de huid en maakt door zijn samenstelling de huid elastisch. Het bevat een aanzienlijke hoeveelheid sterolen die de biosynthese van collageen verhogen en daardoor een gunstig effect uitoefenen op de huid. Bestanddelen: Aloe vera olie en vitamine E.

ALOE VERA VERKOELENDE GEL 250ml 19 €
Deze verkoelende gel is de ideale behandeling voor vermoeide benen, doordat zowel de bloedcirculatie in de benen gestimuleerd, als de opeenhoping van vocht verholpen wordt. De actieve ingrediënten zijn aloe vera, glycerine, munt en kamfer, die samen verfrissend en ontzwellend werken.

ALOE VERA PURE GEL 250ml 12,95 € of 1 liter 25,95 €
Deze lichte gel hydrateert, verfrist, verzacht en beschermt de huid en is door zijn natuurlijke eigenschappen aangewezen voor langdurige hydratatie. De gel voorkomt uitdroging van de huid en irritatie. Werkt uitstekend tegen zonnebrand en is doeltreffend na het scheren of waxen. Deze gel zorgt voor een elastische huid waardoor rimpels reduceren en ze vermindert ontsteking van poriën wat werkzaam is bij acne. De pure gel wordt ook gebruikt bij het verzorgen van wonden, waarbij deze sneller genezen en littekens voorkomen worden. Aloe vera is ook aangewezen bij de behandeling van psoriasis.