onload="menu('start')"
 
 


Vanaf A17

Bij het afrijden van de A17 te Brugge (St-Michiels) draait U rechtsaf aan de eerste lichten, aan het eerste rond punt volgt U rechts tot aan de Heidelbergstraat. Aan de lichten draait U linksaf, ongeveer 1 km verder rijdt U rechtdoor tweemaal onder de spoorwegtunnel door tot aan de lichten. Daar draait U linksaf over de brug van Steenbrugge tot aan het volgend rond punt waar U opnieuw de eerste rechts neemt. Na 50 meter rechtdoor komt U in de Meulestee. Naastnr 58 rijdt U het baantje in. De kwekerij bevindt zich op ongeveer 70 meter aan de rechtse zijde.


Vanaf E40

U neemt op de E40 afrit 9 (Oostkamp) en slaat rechtsaf tot aan het rond punt. Op het rond punt neemt U de eerste straat rechts (richting Brugge volgen) en U rijdt rechtdoor aan het volgende rond punt. Na ongeveer 1 km komt U aan het volgende rond punt (Kantoor Perquy) daar rijdt U rechtsweg ongeveer 2 km tot over de brug tot aan de volgende lichten. Vanaf daar rijdt U rechtdoor over de brug van Steenbrugge tot aan het volgende rond punt waar U opnieuw de eerste straat rechts neemt. Na 50 meter rechtdoor komt U in de Meulestee. Naast nr 58 rijdt U het baantje in. De kwekerij bevindt zich op ongeveer 70 meter aan de rechtse zijde.


Vanaf voorzijde Station Brugge

Wanneer U met de rug naar het station staat slaat U rechtsaf richting Assebroek. U rijdt over de brug en aan de lichten draait U mee rechtsaf naar de Baron Ruzettelaan. U rijdt voorbij de lichten en op t’ eind aan het rond punt neemt U richting AZ St-Lucas (tweede straat rechts op het rond punt). Naast nr 58 rijdt U het baantje in. De kwekerij bevindt zich op ongeveer 70 meter aan de rechtse zijde.
Opgelet : GPS : adres : Meulestee 56 Brugge